Kurs for nye medlemmer

Generell informasjon om våre kurs

Hamar Taekwondoklubb tar vanligvis inn nye medlemmer to ganger i året. I høstsesongen starter inntaket i slutten av august, i vårsesongen starter inntaket i slutten av januar. Nøyaktig tidspunkt blir annonsert på våre nettsider og facebook. Det arrangeres informasjonskvelder, der det vil bli gitt praktisk informasjon om medlemskap, treningen, presentasjon av styret og instruktører m.m. Dette finner sted i tilknyttning til klubbens lokaler i Espern Aktivitetspark, Stangeveien 111 – Hamar.

Dersom du har trent Taekwondo tidligere, hos oss eller i en annen klubb, kan du begynne når det måtte passe deg. Alle er også hjertelig velkommne til å besøke oss i våre lokaler og se på våre treninger.

Hvorfor velge oss?

Hamar Taekwondoklubb kan tilby et målrettet treningskonsept for deg som ønsker å lære selvforsvar og komme i form. I et hyggelig klubbmiljø der trivsel og trygghet er to viktige suksessfaktorer, blir du veiledet av erfarne instruktører med høy idrettsfaglig kompetanse. Vi har vært en aktiv klubb i Hamar siden 1983, og har en medlemsmasse som er i fra 6 – 75 år. Flere av våre medlemmer er på landslaget. Våre klasser er nøye strukturerte og tilpasset alder og nivå, slik at såvell mosjonister som toppidrettsutøvere skal ha et godt tilbud. Hos oss kan du komme med den formen du har – ingen forkunnskaper er nødvendig.

Hamar Taekwondoklubb er den eneste klubben i Hamar som er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Kampsportforbund. Dette gjør at våre medlemmer kommer innunder den kollektive skade- og ulykkesforsikringen forbundet har. Når det er sagt, er det viktig å merke seg at skadestatistikken i klubben vår er lik 0. Vi har knapt skader som følge av taekwondo-trening.

Klasser for barn

Den viktigste gaven du kan gi ditt barn er positiv selvrespekt og selvtillit. Gjennom et variert program bestående av grov- og finmotorisk trening, styrke, koordinasjon, disiplin, konsentrasjon og selvforsvar, bygges en god grunnmur for positiv utvikling innen andre områder i livet; fra klasserommet til lekeplassen. I vår klubb trener barna under faste rammer og regler. De har det gøy samtidig som de må vise respekt for andre. De lærer viktigheten av konsentrasjon. De bygger opp tro på seg selv.

Hos Hamar Taekwondoklubb lærer barna å høre på instruktørene og være selvstendige uten foreldrenes nærhet. Det legges stor vekt på at barna kjenner seg trygge og har det gøy. Vi har instruktører med idrettsfaglig utdannelse og lang erfaring med barn. Vi har ingen elitisering av våre barneklasser, alle får være med på sitt nivå. Det er barnets individuell utvikling som står i sentrum. Gi ditt barn et forsprang i livet med Taekwondo!

Hos oss sitter ingen på benken!

Alle barn burde kunne to ting: Svømme – og forsvare seg

Klasser for ungdom og voksne

I klassene for ungdom og voksne har vi pr. i dag medlemmer fra 13 til 75 år som trener side om side. Vi tilbyr trening for mennesker i alle aldre og størrelser. Du kan komme rett fra sofakroken eller være godt trent. Hos oss trener du i et positivt fellesskap sammen med andre, men alltid på egne premisser. Du konkurrerer mot egne grenser. Opparbeid konsentrasjon. Finn ro. Opplev mestring og treningsglede!. Vårt treningskonsept for denne målgruppen er basert på:

  • Respekt og ydmykhet
  • Smidighet og styrke
  • Kroppsbeherskelse
  • Konflikthåndtering
  • Økt selvtillit og selvrespekt
  • Prestisjefritt miljø

Taekwondo er mer enn en sport – for mange blir det en livsstil.

Taekwondo gir ungdom og voksne mental styrketrening

 

Leave a Reply

Lær selvforsvar i et hyggelig klubbmiljø